Anneli õunakook

Minu imeline õde Anneli (mul on neid imelisi tegelt kaks :) ) meisterdas oma poja sünnipäeval vaimustavaid õunakooke – gluteenivaba, jahuvaba, kiire, maitsev ja väga vegan! :)

Retsept, 1 kook:
Pool õuna (hapuõun)
Üks kirss
Peotäis kaerahelbeid
Sörts taimset margariini
Roosuhkrut
Kaneeli

Tegemine:
Lõikad õuna pooleks ja puhastad seest ära.
Siis segad kokku kaerahelbed, toasooja taimse margariini (ei, mitte Keijo, vaid midagi normaalset ja hüdrogeenimata, mida nt Mahemarketist saab), lisad roosuhkru ja kaneeli.
Paned õuna sisse kirsi ja siis peale kaerahelbe möksi ja lükkad ahju 180 kraadi u 15min (mida kauem, seda pehmem õuna põhi; mida pehmem õun, seda kiiremini läheb).

Või üldse ei lükka ahju ja sööd nii nagu on. Ja paned vanilje jäätist ka peale! :D

Lähemalt... Liisa-Indra

Liisa-Indra
Inimene on imeline ja kõikvõimas, loodus vägev ja loomad justkui teiste rahvuste esindajad, sõbrad. Kui mu keha sai vabaks mürgisest toidust, sain aru palju see oli mind tagasi hoidnud ja kurnanud. Oleme terve perega veendumusel, et elus taimetoit on inimese loomulik toit. Kedagi ei pea tapma või piinama, et meie saaks elada. Igaühel on õigus rahus elada. Igaühel. Elame armastuses, tervises, õnnes ja rahulolus ning soovime sama teistele, liigist olenemata.

Vaata seda ka

Roheline puuviljapiim

Jah, puuviljadest saab ka piima teha. Tegelt on tegemist muidugi smuutiga, ent see on olemuselt …

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga