Maapähkli-šokolaadi brownie / Ott Kiivikas

Kulturist Ott Kiivikas valmistas Ela Hästi saates esimese taimse brownie – gluteenivaba, vegan ja sportlasele kohaselt rohkelt valgune! Tegemist on baasretseptiga, kuhu peale saab hakata ehitama oma maitse-eelistuste kohaselt. Ahjust välja võttes on pehme, aga taheneb jahtudes kohe ära. Ideaalne spordibatooniks ka kasutada, kusjuures! :)

Retsept:
40 g hernevalku
240 g nõrutatud musti ube
220 ml mandlipiima
115 g maapähklivõid
40 g kakaopulbrit
20 g kookosõli
65 g mandlijahu
120 g banaani
40 g mett/roosuhkrut

Küpseta 200-kraadises ahjus 35 minutit ja lase jahtuda. Magususe lisamiseks suurenda mee/roosuhkru kogust. Parim, kui saad hoida üle öö külmikus.
Brownie sobib hästi kokku näiteks apelsiniga. Šokolaadisema brownie saad, kui segad tainasse näiteks šokolaadipärleid.

Lähemalt... Liisa-Indra

Liisa-Indra
Inimene on imeline ja kõikvõimas, loodus vägev ja loomad justkui teiste rahvuste esindajad, sõbrad. Kui mu keha sai vabaks mürgisest toidust, sain aru palju see oli mind tagasi hoidnud ja kurnanud. Oleme terve perega veendumusel, et elus taimetoit on inimese loomulik toit. Kedagi ei pea tapma või piinama, et meie saaks elada. Igaühel on õigus rahus elada. Igaühel. Elame armastuses, tervises, õnnes ja rahulolus ning soovime sama teistele, liigist olenemata.

Vaata seda ka

Porgandi kotletid / Alisa Verde

Selgeltnägija Alisa Verde kokkas küllusliku laua taga saatehooaja parimad retseptid! Siin porgandikotletid, naudi! 600 g …

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga