Õuna-datli kommid

Retsept, 25+ tk:
120 g kivideta pehmeid datleid
70 g õuna, lisaks mõned väiksed õunatükid kommide sisse
120 g pähkleid (näiteks 80 g India pähkleid, 40 g Kreeka pähkleid)
30 g kuivatatud jõhvikaid
2 tl sidrunimahla
kaneel
rullimiseks: marjajahu, seesamiseemneid, kookoshelbeid, kaneeli

Peenesta datlid ja pähklid, lisa õunatükid ja kuivatatud jõhvikad ning peenesta uuesti. Segu võiks olla tekstuurne, mitte väga ühtlane. Lisa sidrunimahl ja kaneel, proovi maitse üle ja kui sobib, veereta pisikeste õunatükkide ümber pallid.
Kui tundub, et segu jääb liiga vedel, lisa nt mandlijahu v mõne muu pähkli jahu.
Rulli mõned pallid läbi näiteks aroonjajahust, teised seesamiseenetest, kookoshelvestest ja kaneelist.
Segu sobib ka kommivormi. Külmkapis muutuvad tahkemaks.

Lähemalt... Liisa-Indra

Liisa-Indra
Inimene on imeline ja kõikvõimas, loodus vägev ja loomad justkui teiste rahvuste esindajad, sõbrad. Kui mu keha sai vabaks mürgisest toidust, sain aru palju see oli mind tagasi hoidnud ja kurnanud. Oleme terve perega veendumusel, et elus taimetoit on inimese loomulik toit. Kedagi ei pea tapma või piinama, et meie saaks elada. Igaühel on õigus rahus elada. Igaühel. Elame armastuses, tervises, õnnes ja rahulolus ning soovime sama teistele, liigist olenemata.

Vaata seda ka

Hommikusöök: tofukreem maasikatega

Soovisin ükshetk proovida puuviljasmuutide ja pähklikreemide vahele ka tofukreemi. Koogi jaoks olen seda teinud, aga …

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga