Punastavad hapukurgid ehk magus-vürtsikas peedisalat

Mu sõbranna Maarja kostitas meid oma Valga suvilas imelise taimetoiduga, üks tema firmasalat oli hapukurgi-peedi salat meega. Need maitsekooslused olid mulle huvitavad, uudsed ja ootamatud, tahtsin kodus sama proovida. Kohendasin nii, et kasutasin värsket peeti ja lisasin tilli.
Super, Maarja, aitäh! :)

Vaja:
3 pisikest peeti u 300g
2 suurt ise hapendatud kurki
2 väikest küüslauguküünt
1,5 spl mett
meresoola
tilli

Tegemine:
1. Riivi peedid, tükelda hapukurk, pigista sisse küüslauk, lisa mesi ja sega. Maitse, lisa soola, kui meeldib. Tükelda till ja sega salatisse.
2. Maitse. Ja kui sobib, siis saigi valmis :).

Ülilihtne. Sobib nt kinoa või tatra juurde. Või niisama kerge rohelise salati juurde.

Lähemalt... Liisa-Indra

Liisa-Indra
Inimene on imeline ja kõikvõimas, loodus vägev ja loomad justkui teiste rahvuste esindajad, sõbrad. Kui mu keha sai vabaks mürgisest toidust, sain aru palju see oli mind tagasi hoidnud ja kurnanud. Oleme terve perega veendumusel, et elus taimetoit on inimese loomulik toit. Kedagi ei pea tapma või piinama, et meie saaks elada. Igaühel on õigus rahus elada. Igaühel. Elame armastuses, tervises, õnnes ja rahulolus ning soovime sama teistele, liigist olenemata.

Vaata seda ka

Roheline puuviljapiim

Jah, puuviljadest saab ka piima teha. Tegelt on tegemist muidugi smuutiga, ent see on olemuselt …

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga