Värskendav arbuusi-greibi suvejook

Seda jooki teen kodustel filmiõhtutel. Milline imeline traditsioon, mida lastele kaasa anda, onju. Greip kingib muidu magusapoolsele arbuusile kergelt hapuka meki. Kusjuures, ma ei pea oluliseks arbuusiseemneid välja nokkida, vastupidi, nende sissejätmine on toitaineliselt ainuks kasuks. See jook tuleb imeline ja õrnroosa vahuga, kui sa kõik koostisosad pühendunult siidiseks blenderdad.

Koostisosad:
1 suur arbuus
2 greipi

Valmistamine:
Vaata, kas arbuus seisab ilusti laual ega veere külili ning lõika vajadusel ühest otsast nii, et see seisaks tasakaalukalt laual ise püsti. Aga lõika nii, et viljalihani ei jõuaks, sest me paneme sinna kohe joogi sisse. :)
Siis lõika arbuusilt “müts” peast ära ning uurista ta seest õõnsaks. Kõik, mis seest välja tuleb, sobib blenderisse.
Lisaks koori 2 greipi, koori nii, et järgi jääb ainult viljaliha. Paned selle ka blenderisse.
Ja nüüd lisad vajadusel juurde 4 spl roosuhkrut või 7-8 datlit – tee oma maitse järgi. Väga hästi saab ka ilma lisamagusata.
Anna gaasi ja blenderda kõik imeliselt siidiseks ja peeneks. Valmis segu kalla arbuusi sisse, kuumal suvepäeval lisa mõned jääkuubikud ja valmis!

Lähemalt... Liisa-Indra

Liisa-Indra
Inimene on imeline ja kõikvõimas, loodus vägev ja loomad justkui teiste rahvuste esindajad, sõbrad. Kui mu keha sai vabaks mürgisest toidust, sain aru palju see oli mind tagasi hoidnud ja kurnanud. Oleme terve perega veendumusel, et elus taimetoit on inimese loomulik toit. Kedagi ei pea tapma või piinama, et meie saaks elada. Igaühel on õigus rahus elada. Igaühel. Elame armastuses, tervises, õnnes ja rahulolus ning soovime sama teistele, liigist olenemata.

Vaata seda ka

Hommikusöök: tofukreem maasikatega

Soovisin ükshetk proovida puuviljasmuutide ja pähklikreemide vahele ka tofukreemi. Koogi jaoks olen seda teinud, aga …

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga