Vegan omlett / Margus Vaher

Margus on suur omletisõber, aga seda täitsa taimset omletti kokkas ta esimest korda. Tõeliselt lihtne retsept, millega inspireeris mind Paradiisimaitse Mariin!

2 suurt omletti
170 g kikerhernejahu
130 ml vett
1 sibul
1 küüslauguküüs
50 g päikesekuivatatud tomateid
200 g kirsstomateid
100 g vegan majoneesi
Peotäis tilli.

Sega kikerhernejahu veega, lisa juurde hakitud sibul, küüslauk, kuivatatud tomatid ja ideaalis lase sellel nüüd pool tundi seista. Näiteks külmkapis. Enne viska peotäis tilli ka sisse.
Samal ajal hakid kirsstomatid ja sätid valmis vegan majoneesi.
Ja siis hakkad praadima. Suts õli alla ja sätid sedasi õhemalt selle omleti. Lased õrnalt kuldseks ja vahetad poolt. Tõstad siis rohelisele salatile, tomatid juures, suts vegan majoneesi peale ja head isu! :)

Lähemalt... Liisa-Indra

Liisa-Indra
Inimene on imeline ja kõikvõimas, loodus vägev ja loomad justkui teiste rahvuste esindajad, sõbrad. Kui mu keha sai vabaks mürgisest toidust, sain aru palju see oli mind tagasi hoidnud ja kurnanud. Oleme terve perega veendumusel, et elus taimetoit on inimese loomulik toit. Kedagi ei pea tapma või piinama, et meie saaks elada. Igaühel on õigus rahus elada. Igaühel. Elame armastuses, tervises, õnnes ja rahulolus ning soovime sama teistele, liigist olenemata.

Vaata seda ka

Maapähkli korvid / Merilin Taimre (Paljas Porgand)

Merilin Taimre ehk Paljas Porgand astus saatesse ühe oma lemmikretseptiga, mis on loodud inspireerituna Reese’s …

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga