Vegan parmesani juust

Ma olen seda parmesanipuru mitmele tuttavale maitsta andnud ja pärast esimest suutäit vaatavad nad kõik küsivate silmadega mulle otsa: “Ja siin pole juustu sees?”
See vegan parmesani juust sobib suurepäraselt salatile, supile, pastale, kastmele või kuhu iganes sa muidu parmesani paneks.

Retsept:
100g jahvatatud India pähkleid
35g maitsepärmi
2 tl meresoola
Pitsamaitseainet
Küüslaugupulbrit

Jahvata kuivad India pähklid peeneks jahuks, sega juurde ülejäänud koostisosad ja säilita külmkapis klaaspurgis. Eriti peene tulemuse saamiseks võib veel kõik korra üle jahvatada.

Vegan parmesani saab teha ka Kreeka pähklitest ja hästi sobib siia lisada õige pisut cayenne´i pipart.

Lähemalt... Liisa-Indra

Liisa-Indra
Inimene on imeline ja kõikvõimas, loodus vägev ja loomad justkui teiste rahvuste esindajad, sõbrad. Kui mu keha sai vabaks mürgisest toidust, sain aru palju see oli mind tagasi hoidnud ja kurnanud. Oleme terve perega veendumusel, et elus taimetoit on inimese loomulik toit. Kedagi ei pea tapma või piinama, et meie saaks elada. Igaühel on õigus rahus elada. Igaühel. Elame armastuses, tervises, õnnes ja rahulolus ning soovime sama teistele, liigist olenemata.

Vaata seda ka

Hommikusöök: tofukreem maasikatega

Soovisin ükshetk proovida puuviljasmuutide ja pähklikreemide vahele ka tofukreemi. Koogi jaoks olen seda teinud, aga …

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga