Dr Jameth Sheridan paljastab revolutsiooniliselt lihtsa seose vähiravis!
Kirglik dr Jameth Sheridan paljastab The Renegade Health Show´s revolutsiooniliselt lihtsa seose loomulikus vähiravis.
Mis seos on suhkrul ja vähil? Peale selle, et valge suhkur on mürgine ja toidab muudnunud rakke, on siin veel midagi…
Dr Jameth Sheridan tutvustab siin videos põhimõtet, miks keemiaravi toimib paremini, kui juua suhkruvett. Ja kuidas karbis kinni isloeeritud mõtlemisega inimene võiks näha kaugemale ja vähi samal põhimõttel looduslikult ise maha nottida :).
Suhkru toimel rakk avaneb, et sünteetiline keemiaravi mürk saaks sinna sisse ja raku tapaks. Dr Sheridan selgitab lähemalt: “Vähirakud tarbivad keskmiselt 16 korda rohkem suhkrut kui terved keharakud. See aitab vähirakkudel paljuneda ja kasvada. Kui vähihaige sööb valget suhkrut, siis vähk kasvab kehas meeletu kiirusega. Selle põhjal soovitavad ka arstid vähihaigetel süüa vähe süsivesikuid (low-carb diet). Kemoteraapia käigus antakse inimesele hulk keemiat, miks peaks vähirakud tapma. Aga see tapab ka terveid rakke. Loodetakse lihtsalt, et vähirakud surevad enne kui ülejäänud terved rakud. Isegi, kui vähirakud surevad, siis see keemia nullib inimese immuunsüsteemi ära. Ja vähk tuleb enamasti tagasi. On olemas ka IPD (Insuline Potentiation Therapy ehk insuliini võimendav teraapia). Selle käigus antakse inimesele juua glükoosi või muud suhkrut, mis avab raku ja mürk pääseb sisse rakku tapma. Selle käigus saab inimene vähem kemoteraapia mürki ja enamus sellest läheb otse vähirakku, mis ju nagunii tarbibki rohkem suhkrut.” Dr Sheridan sõnul vähendab see kemoteraapia meeletut toksilisust tervetele rakkudele.
Aga kui me nüüd jätame selle põhimõtte meelde ja mõtleme loomulikele ainetele, mis on loomulikus täistoidus ja tapavad vähirakke, siis mis need võiks olla? :)
Puuviljades on ju suhkur ja vähirakk himustab seda. Aga nt viinamarjades on reservatol, granaatõunas on võimsaid aineid, ka maasikates, vaarikates. Need on täis ühendeid, mis puhastavad keha ja toidavad terveid rakke ja lõpetavad kahjustatud ning muundunud vähirakkude elu.
Dr Jameth Sheridan jätkab: “Me võime võtta ja isoleerida näiteks piimhappe või resveratroli kuskilt puuviljast. Laboritestides surevad kõik vähirakud nendega kokkupuutudes. Aga kui inimesele anda seda üksikut isoleeritud elementi, siis ei juhtu suurt midagi, ei pääse rakkugi. Aga kui see piimhappe või resveratroli molekul on suhkrumolekuli küljes kinni, siis see läheb vähirakku ja on väga tulemuslik. Just nagu IPD teraapia puhul tehakse. Nii et kui süüa granaatõuna, vaarikaid või maasikaid, siis neis on suhkur, mis toob kaasa insuliini tõusu, see avab rakud (ka vähirakud) suhkrule, rakk haarab suhkrust, aga sellega kaasas olev piimhape on vähirakule surmav. See on looduslik keemiaravi!”
Sa pead videot vaatama, ta selgitab seda nii lahedalt, vehib kätega, punnitab silmi, nagu tahaks kaamerasse hüpata :).
“On inimesi, kes on toor-veganid ja vähese suhkruga dieedil ja on ellu jäänud, sest nende vähirakud ei saanud süüa ja surid. Okei. Aga on ka inimesi, kes on ainult puuviljadel olnud ja vähk on samuti kadunud. Nii et suhkur pole siin põhjuseks. Inimesed surevad, sest nad ei söö õiget suhkrut. Enamus puuvilju on vähivastaste omadusetega. Ma pole kindel banaani osas (suurtes kogustes), kindlasti ei soovita ma kuivatatud puuvilju (sest suhkru konsentratsioon pole loomulik) ja kindlasti ei soovita ma agaavi siirupit. Vähi vastased on näiteks turmeric ehk kollajuur, roheline tee, resveratrol. Sa justkui ütleks vähile: “Sa taha mängida? No tule välja, ma olen valmis!” :)
Vat nii. Väga loogiline. Nii tuliselt peaks noortele arstidele ka asju selgitama. Siis nad kirjutaksid laborimürkide ja isoleeritud ainete asemel välja vaarikaid, maasikaid, viinamarju ja granaatõunu. Ja lastehaigla onkoloogia osakond oleks tühi, kui seal ka keegi oleks, istuksid nad värviliste puuviljade ja lõbusate smuutide keskel. Mitte ei vaaguks hinge, kataks paljast pead ega oleks ühendatud tilgutitega. Rääkimata haigla haisust! Öka…