Sobilik nii suurte kui väikeste peole! :)

Retsept, 1 tk:
0,5 küpset banaani
2 spl sulatatud šokolaadi (v 12 g), näiteks riisipiimašokolaadi
kookost, maisihelbeid, õhitud riisi vmt
jäätisepulk

Pane šokolaad sulama (alumine veega kauss väiksem ja peal suurem kauss šokolaadiga, nii ei pääse veeaur šokolaadile ligi).
Koori banaanid, lõika pooleks ja vajuta jäätisepulk sisse.
Määri spaatliga banaan šokolaadiseks ja veereta seda siis kookoses, maisihelvestes ja õhitud riisis.
Banaanimaius sobib söömiseks kohe, šokolaad tahkub mõne minutiga. Kui soovid “krõmpsuvat” šokolaadi ja jahedat jäästist, tõsta banaanijäätised külmkappi.
Sügavkülmikus säilivad õhukindlas nõus kuni 2 nädalalt!