Kirsi-šokolaadi, kõrvitsa-apelsini ja vaniljega kookoskreemikommid on maitsvad värvilised ahvatlused, mis sobivad igasugusele peolauale. Hoia komme külmikus, kui soovid kõvemaid ja toas, kui pehmemaid. Võib-olla kõrvitsa-apelsini kommid on kõige võõrama maitsega, ent siiski proovimist väärt.

Retsept, 30+ kommi:
400 ml mahekookospiima (üleöö külmkapis, sellest tuleb tahket kreemi u 180 g)
120 g kookoshelbeid
75 g roosuhkrut
2 tl Bourboni vaniljet
40 g mandlijahu
50 g peeneks riivitud kõrvitsat (mulle meeldib mõnikord ka tugevam kõrvitsa maitse, siis olen pannud 70 g)
3 tl riivitud apelsinikoort
2 tl apelsinimahla
muskaatpähklit, kardemoni
7 spl kirsimahla (nt sulanud kirssidelt)
10 kirssi
riivitud šokolaadi

Valged kommid
Ava kookoskreemi purk ja tõsta sellest välja tahke kookoskreem. Sega hulka roosuhkur, 1 tl vaniljet, mandlijahu ja kookoshelbed ning rulli pallid. Ülejäänud segu jääb teiste kommide tegemiseks.

Roosad kommid
Tõsta valmistatud segust kõrvale 5 spl segu, lisa sellele kirsimahl ja 1 tl vaniljet ning sega läbi. Rulli iga kirsi ümber saadud kookoskreemine segu ning lõpetuseks veereta mõnesid roosasid komme šokolaadi purus.

Oranžid kommid
Tõsta valmistatud kookoskreemi segust kõrvale 4 spl, lisa sellele peeneks riivitud kõrvits, apelsinikoor, apelsinimahl, veidi muskaatpähklit ja kardemoni. Sõtku läbi ja vormi meelepäraseks.