Seda jooki teen kodustel filmiõhtutel. Milline imeline traditsioon, mida lastele kaasa anda, onju. Greip kingib muidu magusapoolsele arbuusile kergelt hapuka meki. Kusjuures, ma ei pea oluliseks arbuusiseemneid välja nokkida, vastupidi, nende sissejätmine on toitaineliselt ainuks kasuks. See jook tuleb imeline ja õrnroosa vahuga, kui sa kõik koostisosad pühendunult siidiseks blenderdad.

Koostisosad:
1 suur arbuus
2 greipi

Valmistamine:
Vaata, kas arbuus seisab ilusti laual ega veere külili ning lõika vajadusel ühest otsast nii, et see seisaks tasakaalukalt laual ise püsti. Aga lõika nii, et viljalihani ei jõuaks, sest me paneme sinna kohe joogi sisse. :)
Siis lõika arbuusilt “müts” peast ära ning uurista ta seest õõnsaks. Kõik, mis seest välja tuleb, sobib blenderisse.
Lisaks koori 2 greipi, koori nii, et järgi jääb ainult viljaliha. Paned selle ka blenderisse.
Ja nüüd lisad vajadusel juurde 4 spl roosuhkrut või 7-8 datlit – tee oma maitse järgi. Väga hästi saab ka ilma lisamagusata.
Anna gaasi ja blenderda kõik imeliselt siidiseks ja peeneks. Valmis segu kalla arbuusi sisse, kuumal suvepäeval lisa mõned jääkuubikud ja valmis!