IMG_2097Elli sünnipäeva hommikuks valmistasin meile kolmekihilise magustoidu.


4 portsjonit
2 küpset mangot
300g maasikaid + mõned kaunistamiseks
200g mustikaid
50g kookoshelbeid
Jaanikauna või tumedat šokolaadi
Bourboni vaniljet
Maitse järgi steviat, kui on soovi midagi magusamaks saada

 

Tegemine
1. Pane kookoshelbed vähese veega likku.
2. Tõsta kausi põhja mustikad, nt igasse kaussi 4 spl.
3. Püreesta oma küpsed mangod vähese veega, lisa pool tl bourboni vaniljet, sega läbi ja kalla kaussi mustikate peale. Magusamaks saad lisades steviat.
4. Püreesta kookoshelbed veega (või lisa lemmik taimepiima), lisa juurde 300g maasikaid ning vala kaussi kolmandaks kihiks.
5. Kaunista pealt maasikate, tumeda šokolaadi ja bourboni vaniljega. Kui lased seista üle öö, on hommikuks kergelt tahkestunud.

Nämm!