See on Markuse ja Cara retsepti katsetus ja kohandus. Nende video ja tegemine on siin.

Vaja:
suuri õunu
2 tassi sarapuupähkleid
2spl mett v muud magustajat
kookosrasva
kaneeli

Tegemine:
1. Viiluta õunad peenikesteks viiludeks.
2. Aseta taldrikule v kaussi ja niisuta vedela kookosrasvaga, siis tilguta lohakalt peale mett ja kata külluslikult kaneeliga. Tee nii mitu kihti, kuni õunad otsa saavad.
3. Pane õunaviilud sooja ahju, et need veidi pehmemaks läheks. 60kraadises ahjus las olla tunnike.
4. Seniks pane pähklid likku, las olla vähemalt tunni. Siis vala vesi ära, loputa ja pane blenderisse, lisa sinna 2pl mett v muud magustajat ja nii palju vett, et blender käima läheks ehk et suudaks blenderdada.
5. Võta õunaviilud ahjust, pane viilule kreemi ja kata teise viiluga. Proovi õunaviilude ääred kokku lükata. Ja kui kõik ravioolid valmis, siis pane veel ahju ja lase olla paar tundi.
6. Valmis on siis, kui enam ei kannata oodata :).