Elus toit: supermaitsvad ja lihtsad õunaravioolid Markuselt ja Caralt
Ma armastab Markus Rothkranzi! Ta on nii lahe inimene :). Kui ma Taavile kunagi ammu näitasin, kuidas Markus tegi arbuusi smuutit ja lõpus endale hea peotäie vastu nägu määris, siis me lihtsalt naersime mõlemad kõht kõveras.
Loodan Markust tutvustada ka pikema looga. Sest ta on megalahe inimene. Carol Brotman ehk Cara on kokk, kes avas ühe esimese toortoidu restorani maailmas. Koos töötavad nad praegu ühise kokaraamatu kallal.
Palun pange tähele, et Markus on 50 ja Cara on 44!
Muidugi, päris koomiline on vaadata, kuidas Cara topp on video lõpuks üsna alla vajunud ja ta silikonmelonid poolripakile jätnud :).
Aga õuna ravioolid on superlihtsad teha ka siis, kui sul kuivatit pole. Mina kasutan ka oma ahju, panen miinimum temperatuuri ja jätan ahjuukse lahti.
Vaja on õunu, kaneeli, kreeka pähkleid, magustajat ja kookosrasva.
Mmm, head isu :D.