See maitsev sünnipäevatort valmis imelihtsalt ja kiirelt otse keset sünnipäevapidu!
Inspiratsiooniks oli kanadalasest toortoitlase Frederic Patenaude´i pulmatort… no ja meie enda pulmatort ka (panen selle varsti üles, see oli superäge!).

Joonas4 sünnipäevakook

1. Kõigepealt lõikasin arbuusi kõige laiemast kohast kaks ratast. Koore lõikasin ka ära. Siis panin suurema ratta suurele koogialusele ja lõikasin parajateks koogitükkideks.

2. Teise koogikorruse arbuusi lõikasin tükkideks lõikelaual ning paigutasin tükid siis alumise korruse peale. Et arbuus on üsna vesine, tasub vahepeal tekkinud vesi aluselt ära kallata.

3. Kui mina pulgakomme paberist lahti võtsin, vahustas Taavi kookose vahukoore (aga saab ka tavalise kookoskreemiga, lisa magusainet ja vahusta).

4. Selle silusin ilusti arbuusikihtidele, peale riivisin tumedat šokolaadi ja torkasin nii palju pulgakomme, et iga laps ja mõni maias lapsevanem ka saaks :).

Kui kohe ei serveeri, tasub külmkapis hoida.


Vaja läheb:

1 suure diameetriga arbuus
1 pakk kookoskreemi või kookose vahukoort
Veidi tumedat šokolaadi
Pulgakomme
no ja küünlaid ka :)