Margus on suur omletisõber, aga seda täitsa taimset omletti kokkas ta esimest korda. Tõeliselt lihtne retsept, millega inspireeris mind Paradiisimaitse Mariin!

 

Retsept, 2 suurt omletti
170 g kikerhernejahu
130 ml vett
1 sibul
1 küüslauguküüs
50 g päikesekuivatatud tomateid
200 g kirsstomateid
100 g vegan majoneesi
Peotäis tilli.

 

Sega kikerhernejahu veega, lisa juurde hakitud sibul, küüslauk, kuivatatud tomatid ja ideaalis lase sellel nüüd pool tundi seista. Näiteks külmkapis. Enne viska peotäis tilli ka sisse.
Samal ajal hakid kirsstomatid ja sätid valmis vegan majoneesi.
Ja siis hakkad praadima. Suts õli alla ja sätid sedasi õhemalt selle omleti. Lased õrnalt kuldseks ja vahetad poolt. Tõstad siis rohelisele salatile, tomatid juures, suts vegan majoneesi peale ja head isu! :)