Soovisin ükshetk proovida puuviljasmuutide ja pähklikreemide vahele ka tofukreemi. Koogi jaoks olen seda teinud, aga niisama hommikusöögiks mitte. Hea võimalus kasutada külmkappi peidetud külmutatud maasikaid. Küllaldaselt kaloreid, toitaineid ja head maitset.
Lastele väga meeldis, mulle ka. Siidine ja pehme maasikakreem sai!

Vaja:
270 g maitsestamata tofut (mina tegin Loodusväe mahetofuga, 1 pakk)
230 g maasikaid
50 g roosuhkrut või 4 datli kreem (vesi+datlid püreeks)
1 tl sidrunit
200 ml mandlipiima
Peale raputamiseks näiteks mooniseemneid, kirsse, kaneeli, piparmünti

Tegemine:
Lõika tofu väiksemateks tükkideks ja pane teiste koostisosadega blenderisse.
Raputa peale seemneid, vürtsi, marju ja rohelist ning maitsev ja toitev hommikusöök ongi valmis.

Bon appetit!