Simona saabus saatesse haruldase koostisosaga – lavendli eeterliku õliga. Ei juhtu just tihti lavendliga toite sööma, kuid soovitan proovida, sest Simonal on õigus! Lavendel loob tatrapudrule täiesti uue mõõtme. Eriliselt oluline on tähele panna, et tegemist oleks “bio” ehk orgaanilise lavendliõliga, sest muidu see sissesöömiseks ei sobi, ka tuleb Simona sõnul olla doseerimisel pigem tagasihoidlik. Kõik see vaev tasub ennast ära!

 

Vaja läheb:

150g toortatart leotada
150ml kookospiima
100g mustikaid
6 datlit
1-2 tilka bio lavendli eeterlikku õli
1/2 tl vaniljet
Kaunistuseks: mandlilaastud, banaanid, maasikad

Valmistamine:

Leota paar tundi toortatart leiges vees, et see muutuks pehmemaks. Siis loputa ja kalla kaussi/blenderisse. Lisa kõik teised koostisosad ja mikserda kokku. Kui siidine puder välja valatud, kaunista meelepäraselt, näiteks mandlilaastude, banaaniviilude ja maasikatükkidega!