80/10/10 retsepti järgi kohandatud kommid. Lastele väga maitsesid, ka täiskasvanud üllatusid meeldivalt. Maitselt jäävad šokolaadi-iirisekommi laadseks.
Joonas ja Elli tahtsid juba tükk aega datlikomme teha ja nii oligi see ideaalne variant. Korjasid enne koos lilled ka kommidele lisamiseks. Retsept on väga lihtne, hea lastega koos teha.

35+ kommi

Vaja:
32 leotatud datlit (vähemalt 1h)
1 spl kaarobit
ilusaid lillesid või muud meelepärast

Tegemine:
1. Pane datlid likku, nii et vesi katab kõik datlid. Vaata, et liiga palju vett poleks.
2. Tõsta datlid blenderisse, lisa kaarob ja blenderda, lisa veidi datlileotusvett, et blender käima hakkaks. Mass peaks tulema nagu paks kartulipudru.
3. Pane kommivormi põhja näpuotsaga kaarobipulbrit, et kommid pärast kergelt lahti tuleks. Ja lisa sinna ka nt lilli.
4. Siis tõsta lusikaga datli-kaarobi segu vormidesse, suru ilusti põhja kinni, et kommil pärast soovitud vorm oleks.
5. Tõsta külmikusse. 3-4h pärast on valmis. Need kommid ei külmu kivikõvaks, vaid jäävad just iiriselaadseks. Kui varem välja võtta, on lihtsalt pehmemad.

Kui segu jääb üle, siis kasuta seda puuviljaviiludele määrimiseks.

IMG_2187