Armastatud kantrimuusiku Airi Vipulkumar Kansariga meisterdasime saates taimseid bountysid. Tõeliselt lihtsad valmistada ja nagu näha, saab tegemise käigus vabalt rõõmsalt jutustada!

 

Retsept:
200g šokolaadi
200g kookoshelbeid
200ml kookoskreemi
1spl kookosrasva
2spl vahtrasiirupit
1/2 sidruni mahla
Näpuotsaga kaneeli, meresoola.

Kuumuta soe vesi ja aseta sinna peale alumisest potist suurem kauss šokolaaditükkidega (et veeaur šokolaadini ei jõuaks) ja lase šokolaadil sulada.
Sega kokku ülejäänud koostisosad ja asu sellest palle tegema.
Kahvli abiga kasta valged pallid šokolaadi ning tõsta need küpsetuspaberile või restile tahenema.

Serveeri, kui sokolaad on hangunud.

Head isu! :)