Merilin Taimre ehk Paljas Porgand astus saatesse ühe oma lemmikretseptiga, mis on loodud inspireerituna Reese’s šokolaadikommidest. Need kommid on toitvad ja sulavad suus, sõna otsese mõttes! Saates mängis Merilin ka mõttega segada koostisosadesse maasikatoormoosi. Happeline ja magus aitab nii rasvade seedimisel kui annab särtsaka maitsenüansi.

 

Retsept:
200 g naturaalselt maapähklivõid
100 g neitsikookosõli
50 ml Kanada vahtrasiirupit
Näputäis Himaalaja soola
Kaunistuseks näputäis maapähkleid, soolakristalle

 

Sega kokku kõik koostisosad, pane kommivormidesse ja aseta tunnikeseks külmkappi. Poole tunniga saad hakkama ka sügavkülmas. Kommid tahenevad ja lähevad kõvaks. Mis üle, neid hoia tavalises külmkapis.