Dieedivaba elu ja maitsvate retseptide poolest tuntud Erik Orgu kokkab lihtsa õunakoogi, näitab kokkamisnippe ja jutustab oma elust. Tema õunakook on seejuures ka gluteenivaba!

Retsept

200 g lemmikõunu
30  g mustikaid
30 g vaarikaid
30 g vahtrasiirupit või mett
maitse järgi jahvatatud ingverit ja kaneeli (ingveri kogus pool kaneeli kogusest)
40 g mandleid
40 g India pähkleid
40 g kõrvitsaseemneid
40 g täistera kaerahelbeid
20 g vahtrasiirupit
30g rafineeritud kookosrasva

Pähklid-seemned-terad rösti pannil ja ülejäänud kuumuta kergelt pannil. Aseta pannilt tulnud soe osa klaasi alaossa, peale röstitud seemned ning valmis. Kõige lõppu sobib veel näiteks õige pisut vaniljejäätist.

(Visited 41 times, 1 visits today)